Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokemuksia tunteista – ajatuksia tietoisuudesta

marraskuu 29 klo. 18:30 - 20:00

Maija Perälä (MuM) on lappajärveläinen taiteilija, opettaja, filosofian harrastaja ja henkisyyden ohjaaja. Filosofian ja henkisyyden lisäksi Maija on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, psykologiasta, kehomieliyhteydestä sekä tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä ja opettamisesta.
Tilaisuudessa Maija kertoo omien kokemustensa pohjalta tunteista, niiden synnystä, niiden tunnistamisen ja ilmaisemisen sekä niistä puhumisen vaikeudesta. Lisäksi hän kertoo tunne-energioista, erilaisten tunnetaakkojen ja -traumojen synnystä sekä niiden kehoon ja alitajuntaan jumiin jäämisen seurauksista omassa elämässään.
Kehotietoisuus ja kehon kautta kokeminen on merkittävä osa tunnetyöskentelyä. Maija jakaa kokemuksiaan siitä, kuinka tietoisuus omista ajatuksista ja tunteista avasi hänellä oven kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.
Tilaisuudessa Maija kertoo myös keinoja ja näyttää joitain harjoituksia tunteiden kanssa työskentelyyn.
Tilaisuudessa on vapaaehtoinen kannatusmaksu ja kahvi/teetarjoilu – lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 29
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Kultainen Kiulukka
Nissintie 46
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.