Lukijan mielipideartikkeli:

Kallisarvoinen lapsi

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.
Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden edistäminen ja erilaisten häiriöiden ehkäisy on mahdollista.

Stressinsietokyky lapselle kasvaa hyvän kiintymyssuhteen kautta. Koska kaikki lapset joutuvat ennemmin tai myöhemmin alttiiksi stressille, täytyy meidän yhteiskunnassa tukea kaikin keinoin hyvän vuorovaikutuksen syntymistä perheissä lasten ja heidän vanhempiensa välillä. Vanhemmuuteen kasvamiseksi ja lapsen turvallisen kiintymyssuhteen kehittymiseksi pitäisi joka perheessä olla mahdollisuus käyttää mahdollisimman paljon aikaa yhdessäoloon, etenkin kolmen ensimmäisen kriittisen vuoden aikana.

Mainos

KD on sitkeästi nostanut esiin lapsiperheiden tuen tarpeita mm. ehdottamalla taaperobonusta. Hallitusohjelmaan saimme mukaan pikkulapsiperheiden tukien korotuksia huolimatta säästötalkoista. Kotihoidon tuet ovat lapsen etu ja myös kuormittuneelle kunnalliselle päivähoidolle helpotus. Nyt olisi aika tehdä kotihoidon kuntalisiin tarvittavat inflaatiotarkistukset.

KD Naiset Pohjanmaan piiri

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.