Massikeisarille voi tulla itku pitkästä ilosta – ”Nuoret ajavat mopolla ulosottoon”

Lukion auditoriossa oli runsaasti tarkkaavaisia korvapareja, kun videolla esitettiin erään ylivelkaantuneen nuoren tositarina.
Lukion auditoriossa oli runsaasti tarkkaavaisia korvapareja, kun videolla esitettiin erään ylivelkaantuneen nuoren tositarina.
Lukion auditoriossa oli runsaasti tarkkaavaisia korvapareja, kun videolla esitettiin erään ylivelkaantuneen nuoren tositarina.
Lukion auditoriossa oli runsaasti tarkkaavaisia korvapareja, kun videolla esitettiin erään ylivelkaantuneen nuoren tositarina.
Lappajärvellä järjestettiin 27. maaliskuuta raha-asioita ja oman talouden hallintaa koskeva tapahtuma lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Tapahtuman nimi ”Massikeisari” viittasi tuhlailevaan rahankäyttöön, ja tapahtumassa jaettiin infoa siitä, mitä siitä voi pahimmillaan seurata.

Lappajärvellä järjestettiin 27. maaliskuuta raha-asioita ja oman talouden hallintaa koskeva tapahtuma lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Tapahtuman nimi ”Massikeisari” viittasi tuhlailevaan rahankäyttöön, ja tapahtumassa jaettiin infoa siitä, mitä siitä voi pahimmillaan seurata.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.