Markkinat on monen toimijan kokonaisuus 

Markkinasihteeri Kaisu Huhtala toivottaa kaikki tervetulleeksi Lappajärven markkinoille. –Olemme tilanneet hyvää säätä ja uskon, että markkinat sujuvat iloisissa ja rennoissa tunnelmissa.
Markkinasihteeri Kaisu Huhtala toivottaa kaikki tervetulleeksi Lappajärven markkinoille. –Olemme tilanneet hyvää säätä ja uskon, että markkinat sujuvat iloisissa ja rennoissa tunnelmissa. Kuva: Maija Perälä.
Markkinasihteeri Kaisu Huhtala toivottaa kaikki tervetulleeksi Lappajärven markkinoille. –Olemme tilanneet hyvää säätä ja uskon, että markkinat sujuvat iloisissa ja rennoissa tunnelmissa.
Markkinasihteeri Kaisu Huhtala toivottaa kaikki tervetulleeksi Lappajärven markkinoille. –Olemme tilanneet hyvää säätä ja uskon, että markkinat sujuvat iloisissa ja rennoissa tunnelmissa. Kuva: Maija Perälä.
LAPPAJÄRVEN KESÄN odotetuimpia tapahtumia on Lappajärven Yrittäjien järjestämät markkinat. Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjiä, myyjiä, ostajia, tuttuja ja tuntemattomia läheltä ja kaukaa. Perinteikäs markkinatapahtuma on mukava kohtaamispaikka, mutta kovin moni ei tied...

LAPPAJÄRVEN KESÄN odotetuimpia tapahtumia on Lappajärven Yrittäjien järjestämät markkinat. Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjiä, myyjiä, ostajia, tuttuja ja tuntemattomia läheltä ja kaukaa. Perinteikäs markkinatapahtuma on mukava kohtaamispaikka, mutta kovin moni ei tied…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.