Joukkuetietovisailut alkavat Pihlajarinteen kerhohuoneella Evijärvellä

Leevi Norrena ja Vuokko Sulkakoski toivottavat kaikki ikään katsomatta tervetulleiksi osallistumaan tietokilpailuun.
Leevi Norrena ja Vuokko Sulkakoski toivottavat kaikki ikään katsomatta tervetulleiksi osallistumaan tietokilpailuun.
Leevi Norrena ja Vuokko Sulkakoski toivottavat kaikki ikään katsomatta tervetulleiksi osallistumaan tietokilpailuun.
Leevi Norrena ja Vuokko Sulkakoski toivottavat kaikki ikään katsomatta tervetulleiksi osallistumaan tietokilpailuun.

Evijärven Eläkeliitto lanseeraa uutena toimintana joukkuemuotoiset tietokilpailut, joita järjestetään Pihlajarinteen kerhohuoneella. Ensimmäinen visailu pidetään torstaina 26. lokakuuta kello 12. Joukkueet muodostetaan paikan päällä. Ohjelmassa on lisäksi arvontaa sekä kahvitarjoilu.

Visailuisäntänä toimii Evijärvelle paluumuuttanut Leevi Norrena. Idea tietokilpailujen järjestämisestä tuli hänelle niinkin kaukaa kuin Thaimaasta.

−Siellä suomalaisten kesken järjestetyt tietovisailut olivat niin suosittuja, että paikalla oli aina vähintään 50 henkeä.

Kysymykset Norrena on laatinut kertomansa mukaan omasta päästään. Kysymysten aiheet ovat laidasta laitaan: urheilu, musiikki, taiteet, elokuvat ja monet muut aihepiirit. On vaihtoehtokysymyksiä, mutta myös kysymyksiä, joihin vastaus pitää kirjoittaa. Ajatuksena on se, että ei kilpailla yksityishenkilöinä vaan tiiminä. Tiimi keskustelee ja päättää millä vastauksella mennään. Tietokilpailussa menestyneille on luvassa myös pieni palkinto.

−Kokeillaan saadaanko ihmiset innostumaan tästä. Lisää eläkeikäisten aktiviteetteja olisi hyvä saada tänne Evijärvellekin. Paikalle saavat tietysti tulla muutkin kuin eläkeläiset, tähdentää Norrena.

Evijärven Eläkeliiton puheenjohtaja Vuokko Sulkakoski on mielissään tietokilpailuideasta.

− Hienoa, että on tällaisia ihmisiä, jotka soittavat ja sanovat, että minulla olisi tällainen idea. Näihin pyrimme aina vastaamaan. Yritämme järjestää Evijärven Eläkeliitossa sellaisia tapahtumia ja toimintoja, joita muut täällä eivät järjestä. Silloin ei tule päällekkäisyyksiä muiden järjestävien tahojen kanssa. Joka kuukausi pyrimme järjestämään jotakin toimintaa.

−Tarkoitus on lähteä liikkeelle tämän muotoisesta tietokilpailusta suosion mukaan esimerkiksi kerran kuussa. Jos kiinnostusta on, voisi järjestää kylien välisiä visailuja sekä kutsua muita Eläkeliittoja Järviseudulta kilpailemaan keskenään valitsemillaan joukkueilla, visioivat Sulkakoski ja Norrena.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.