Vanhoja Järviseudun Sanomia tarjolla diginä

digi_vanhat

Järviseudun Sanomien digiosuudesta löytyy nyt puoli vuosikertaa numerot 1-26 vuoden 1963 digitoituja lehtiä. Lukuoikeus lehtiin on tilaajilla. Lehtiä lisätään pienissä erissä sivustolle -ajan saatossa. Lehdet ovat luonnollisesti mustavalkoisia ja ajan saatossa patinoituneita, mutta asiat kyllä selviävät niistä edelleen.

Mainos

Terveisin Järviseudun Sanomien väki

Järviseudun Sanomat diginä, myös vanhat.
Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uusimmat

Artikkelit vuosittain

Mainos

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.