Matti Kuusisaaren aherrusta muistettiin kunniamerkillä

Matti Kuusisaaren oikealla puolella Eija-Liisa Keskinen ja vasemmalla Ulla Harju. Kuva: Eläkeliitto

TASAVALLAN presidentti Sauli Niinistö myönsi joulukuussa Eläkeliiton Evijärven paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Matti Kuusisaarelle Suomen valkoisen ruusun ensimmäisen luokan mitalin kultaristein.

Koronasta johtuen Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin yhteisiä tilaisuuksia on kuitenkin peruttu, ja samalla merkin luovutuskin oli siirtynyt ja siirtynyt.

Nyt Kuusisaari sai viimein huomionosoituksensa, kun kunniamerkki luovutettiin hänelle 27. heinäkuuta Kivijärven koululla pidetyssä pienessä juhlatilaisuudessa. Sen antoivat hänelle Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Eija-Liisa Keskinen ja toiminnanjohtaja Ulla Harju.

Keskinen kertasi juhlassa Matti Kuusisaaren ansioita niin Eläkeliiton paikallisyhdistyksessä ja Etelä-Pohjanmaan piirin hallituksessa kuin yrittäjä- ja urheiluseurankin toiminnassa.

Kuusisaari on valittu nyt myös Järviseudun alueen edustajaksi elokuussa pidettävässä Eläkeliiton liittokokouksessa liittovaltuuston jäseneksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.