Kauhavalla pääsee koronarokotteelle ilman ajanvarausta perjantaina 6.8.

Jos ensimmäinen rokoteannos on vielä pistämättä, sen voi käydä ottamassa Kauhvalta walk in -tapahtumasta ilman ajanvarausta.

KAUHAVAN hyvinvointikeskuksessa järjestetään perjantaina 6. elokuuta kello 9–11 koronarokotusten niin kutsuttu walk in -tapahtuma. Ensimmäiselle rokoteannokselle voi tuona aikana tulla ilman ajanvarausta.

Kulku pääovista. Rokotteet annetaan saapumisjärjestyksessä. Valmisteena käytetään Pfizer-Biontechin Comirnaty-koronarokotetta.

Rokotukseen ovat tervetulleita Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella asuvat yli 16-vuotiaat; Kaksineuvoisen alueella asuvat, 12–15-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat; sekä muualla kirjoilla olevat, mutta Kaksineuvoisen alueella pidempiaikaisesti oleskelevat yli 16-vuotiaat henkilöt.

Walk in -rokotustapahtumaan asiakas tarvitsee mukaansa henkilöllisyystodistuksen.

6.8. järjestettävässä tilaisuudessa ei anneta koronarokotteen tehosteannoksia. 

Jokainen rokotettu on saanut henkilökohtaisen ajan tehosterokotteelle ensimmäisen rokoteannoksen yhteydessä. Näistä jo annetuista tehosteajoista on tärkeää pitää kiinni. Ajan siirtämistä voi tiedustella ainoastaan erityisen painavista syistä. 

Koronarokote antaa kattavan suojan vasta, kun sarjan molemmat annokset on annettu, joten tehosteen ottaminen on ehdottoman tärkeää.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.