EviNami tarjoaa taltutusta makeanhimoon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KAKSI kaverusta Evijärveltä päätti työllistää itsensä kesäksi. Rasmus Latukka sekä Julius Saari ovat avanneet Evijärven taajamaan Kauppatielle karkkikaupan nimeltä EviNami. Myymälä perustettiin 4H-yrityksenä.

Yrityksellä vaikuttaa menevän hyvin. Kauppaan saapuu aukioloaikoina tasaisesti kaikenikäisiä asiakkaita. Jonoa saattaa riittää parhaimmillaan jopa ulko-ovelle asti.

Latukka kertoo karkkikaupan pidon alkaneen kesäloman ensimmäisenä viikonloppuna. Idea myymälä perustamiseen muodostui haaveesta perustaa jonkinlainen kauppa Evijärvelle.

–Karkkikauppaan päädyimme, koska ihmiset syövät karkkia, Latukka tiivistää.

MYYMÄLÄN suosituin tuote on ollut kesäkuun aikana myyjien arvioimana hattarapurkka. He arvelevat sensaatiomaisen tuotteen menestyksen salaisuutena olevan sen erikoisuus ja omanlaatuisuus.

–Se on hattara ja purkka samassa paketissa, mikä on hyvin ihmeellinen asia, Latukka kommentoi.

Yrittäjän arki voi olla aika ajoin haastavaa ja vaativaa. Yrittäjältä vaaditaan kykyä omaehtoiseen toimintaan sekä itseohjautuvuuteen. Latukan mukaan nämä ovat edellyttäneet muutoksia aikaisempien kesälomien viettotapoihin.

–Ei voi nukkua koko päivää, Latukka tilittää.

–Kaikkia menoja täytyy siirtää töiltä pois, Saari täydentää.

SAARI kertoo pitävänsä työskentelystä yrittäjänä. Hän toteaa kaupassa toimimisen kautta kesään tulevan sisältöä.

–Samalla saa muutaman kolikon taskun pohjalle, Saari kommentoi.

Markkinatalouden kiemurat ja metkut vaikuttavat olevan myyjillä hallussa. Yli 50 euron ostoksista asiakkaalle tarjotaan erityispalvelua.

–Silloin kannamme ostokset autoon, Latukka linjaa.

Myyjät toivottavat kaikki tervetulleiksi kauppaan. Valikoima saattaa heidän mukaansa sisältää tuotteita, joita ei ehkä muualta saa. Tuotteiden myynnissä on joustavasti erilaisia tapoja tarjolla.

–Me voimme myös lähettää karkkeja paketissa, jos halutaan, Saari informoi.

Maksuvälineenä myymälässä käy käteinen tai tilinsiirto. EviNami on avoinna perjantaisin kello 14–18 ja lauantaisin kello 10–14.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.