Lappajärven Urheiluautoilijoiden Hilamet Teamilla on tälle kaudelle vain yksi tavoite: Suomen mestaruus

Hilamet Teamin jäseniä Jalasjärven JM SM-liigakilpailussa kesällä 2019. Kuvat: Reetriikka Hemming

Julkaistu:

Aihe:

–Kaudelle on vain yksi tavoite ja se on Suomen mestaruus, tiivistää Reetriikka Hemming joukkueen ajatukset.

Joukkueen runko on pysynyt vuosien varrella samana, vaikka vaihtuvuuttakin sen jäsenistössä on ollut.

–Mukana on jo monen monet liigakisat ajaneita kuljettajia sekä nuorempia hurjapäitä, kaikilta löytyy menestystä jokamiesluokan parissa. SM-mitaleita joukkueella on yhteensä 32, joista kultaisia on 7. Joukkueen jäseniltä kun kysellään, mikä joukkueessa on parasta, vastaus tulee yhdestä suusta: ehdottomasti loistava joukkuehenki!

JM SM Liiga kilpailu on joukkuekilpailu, joka ajetaan alusta loppuun yhden viikonlopun aikana. Kilpailussa on kolme osaa: alkukarsinta lauantaina, finaalikarsinta sunnuntaina ja kovan taistelun päättää 36 lähdön finaali, jossa on mukana kuusi parasta joukkuetta. Eniten pisteitä kerännyt joukkue kruunataan mestariksi.

Vuoteen 2021 valmistautuminen aloitettiin välittömästi vuoden 2019 kilpailun jälkeen. Viime kesän SM-kilpailut siirrettiin tälle vuodelle.

 –Näin ollen akkuja on ladattu normaalia pidempään ja talleissa on tapahtunut paljon. Liigarataan kävimme tutustumassa jo viime kesänä ja autoja tullaan vielä testailemaan ennen kauden päätavoitetta.

Koko joukkue haluaa kiittää tämän mahdollistaneita yhteistyökumppaneita, huoltomiehiä sekä kotijoukkoja ja kaikkia taustajoukkoja. –Ilman heidän tukeaan tämä ei olisi mahdollista.

Joukkueen johtajina toimivat JJ Marko Angervisto Lappajärven UA/Lappajärvi ja JJ Reetriikka Hemming Lappajärven UA/Vesanto, muut  jäsenet ovat A Jari Angervisto Lappajärven UA/Lappajärvi, E Timo Angervisto Lappajärven UA/Lappajärvi, H Heikki Juuso Ylitornion UA/Ylitornio, K Jeri Kaitonen Lappajärven UA/Kyrö, L Eero Laurila Lappajärven UA/Lappajärvi, N Kimmo Lampinen Punkalaitumen MK/UA/Huittinen, R Roope Moilanen Puolangan MK/UA/Utajärvi, S Kimmo Angervisto Lappajärven UA/Lappajärvi, T Tomi Pihlajamäki Lapuan UA/Lapua ja X Valtteri Koski Nokian UA/Nokia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.