Vanhojen tanssit siirtyvät lokakuulle, ylioppilasjuhlat pyritään järjestämään ajallaan

Vaikka tällä hetkellä alueella on rauhallista koronaepidemian suhteen, ainakin huhtikuun loppuun asti on voimassa 20 henkilön kokoontumisrajoitus, eikä jatkosta vielä tiedetä. Näitä suosituksia vasten on erittäin epätodennäköistä, että toukokuussakaan voitaisiin järjestää vanhaan tapaan tansseja massatapahtumana, niin että sinne voitaisiin kutsua perheet paikalle, toteavat lukiot tiedotteessaan.

Myös luokkaretket suositellaan joko siirtämään, tai toteuttamaan vain oman luokan kesken päiväretkenä ja ulkona oman maakunnan sisällä, ei yön yli reissuja.

Mainos

Sen sijaan kevään ylioppilasjuhlat on tarkoitus toteuttaa tavalla tai toisella turvasuosituksia ja rajoituksia noudattaen 5.6.2021. Kukin lukio tiedottaa yo-juhlien toteuttamistavasta toukokuun aikana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.