Vedolla ohjelmassa kahden vierasottelun viikko

Sunnuntaina Veto pelaa Alkua vastaan Forssassa, jolloin Heta Äijänen ja Kayla Gordon mahdollisesti ottavat mittaa toisistaan. Arkistokuva.
Millä mielellä Vedon Korisliiga-naiset lähtevät vierasotteluihin, valmentaja Jukka-Pekka Kujala?

VIMPELIN Vedon korisnaiset pitävät hallussaan sarjataulukon seitsemättä sijaa voitettuaan kauden aikana 20 pelaamastaan ottelusta seitsemän. Lauantain Kotkan-reissulla käynnistyi Vedolla neljän vierasottelun putki, joka jatkuu torstaina, kun pallo nousee ilmaan Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa kello 17.30. Vastustajana on HBA, joka pitää sarjan kuudetta sijaa pelattuaan yhden ottelun enemmän kuin Veto.

–Voittoja lähdemme näistä vierasotteluista hakemaan. HBA:ta vastaan aiomme hyödyntää Kayla Gordonin korinalusvoimaa ja huolehtia puolustukseen palaamisesta, sillä HBA haluaa hyökätä nopeasti. Heillä on hyviä heittäjiä myös, eli kova peli on tulossa, povaa valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Sunnuntaina Veto matkustaa Forssaan, jossa odottaa sarjanelonen Alku. Ottelu alkaa kello 17.

–Alku ei ole viime aikoina ollut parhaimmillaan, joukkueessa on ollut vaihtuvuutta ja on tullut tappioita. He pelaavat perinteisempää koripalloa hyvin amerikkalaisten ja vahvojen kotimaisten pelaajien voimin. Viimeksi hävisimme niukasti. Alku on lyötävissä.

17.2. Vive–EBT  80–91 (22–24, 18–18, 13–24, 27–25)

Veto kohtasi heti maajoukkuetauon jälkeen kaksi sarjan kärkijoukkuetta. Lauantain kotiottelussa se sai peliinsä hyvän alun ja oli puoliajalla kahden pisteen johdossa. Pienten marginaalien peli ratkesi kolmannella neljänneksellä, kun espoolaiset onnistuivat kuromaan piste-eroa hyväkseen etenkin kolmen pisteen heitoilla. –Kehitimme vielä hyvän takaa-ajon, mutta se ei riittänyt.

Kayla Gordon oli hurjassa iskussa upottaen 30 pistettä, napsien 20 levypalloa ja jakaen yhden syötön. Koko aloitusviisikko pelasi tehokkaasti iltapuhteen, tuloksena Riikka Kujalan sarakkeeseen 9/1/1, Anni Kujalalle 12/4/6, Doniayha Clineylle 15/12/6 ja Mariah Millerille 14/2/4.

20.2. PeKa – ViVe 117–83 (35–25, 20–24, 27–14, 35–20)

VOITTAMATON PeKa jatkoi pysäyttämätöntä menoaan Naisten Korisliigassa, vaikka Veto pystyi yhden jakson ajan tekemään enemmän pisteitä kuin se. Ottelun alkupuolella Vedon kokoonpano liikkui hyvin ja PeKa teki paljon virheitä. Toisella jaksolla Veto oli pisteen päässä, mutta puoliajalle mentiin luvuissa 55–49. Kolmannessa jaksossa PeKa alkoi kiriä, ja upotti kolmosia hyvillä prosenteilla sekä napsi hyökkäyslevypallot. Aika ajoin se viimeisteli onnistuneesti useissa peräkkäisissä hyökkäyksissä. –Ottelu sujui samantyyppisissä merkeissä kuin EBT:tä vastaan pelattu. Lopussa vaihtopenkkiläisetkin saivat peliaikaa.

Kujala oli tyytyväinen siihen, miten oma joukkue pystyi tarjoamaan vastusta tämän vuoden Suomen Cup -finalisteille. –Yksi syy kolmansien jaksojen notkahduksiin on varmasti se, että vastustajilla on laajempi rosteri ja kun pelaamme kapeammalla, pelaajat kuormittuvat enemmän.

Illan tehokkain oli Kayla Gordon (31/8/1). Riikka Kujalalle kirjattiin pisteet, levypallot ja syötöt seuraavasti: 4/1/2, Anni Kujalalle 9/1/2, Doniah Clineylle 22/9/8 ja Mariah Millerille 17/6.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajat konsertoivat 18 vuoden tauon jälkeen Vimpelissä, Lakis Areenalla.

Poliisilaulajat Lakis Areenalla 

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajat konsertoivat 18 vuoden tauon jälkeen Vimpelissä, Lakis Areenalla lauantaina 30. syyskuuta kello 15.

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajat konsertoivat 18 vuoden tauon jälkeen Vimpelissä, Lakis Areenalla.

Poliisilaulajat Lakis Areenalla 

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajat konsertoivat 18 vuoden tauon jälkeen Vimpelissä, Lakis Areenalla lauantaina 30. syyskuuta kello 15.

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.