Vapaa-aikatoimi tarjoaa laskiaisriehaa, kuutamohiihtoja ja talvilomatekemistä Alajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven vapaa-aikapalvelut järjestävät laskiaisriehan ja Karhulaavuhiihdon keskustan kuntoradalla laskiaistiistaina 16. helmikuuta kello 15-18.30. 4H järjestää lapsille seikkailuradan, lisäksi luvassa on pulkkajumppaa, mäenlaskukisa, lumiukkojen rakentelua ja arvontaa. –Eväät voi ottaa kotoa mukaan tai ostaa 4H:n kioskista: ja laavulla palavat nuotiotulet. Hiihdellä voi oman mielenkiinnon mukaan perinteisellä tai vapaalla tyylillä lyhyen tai pidemmän matkan, kertoo vapaa-aikaohjaaja Kirsti Kivelä.

Kuutamohiihdot järjestetään 23. helmikuuta Lehtimäen Valkealammella ja 25. helmikuuta Alajärven kuntoradalla kello 18 alkaen, Alajärvellä sään salliessa järven jäällä. Kohtaamispaikoilla palavat eränuotiot tai kotavalkeat ja reitit ovat merkitty ulkotulilla. Omat eväät voi ottaa mukaan. Lähtöpaikoilla on arvontaa.

Hiihtolomaviikolla, 3. maaliskuuta, Valkealammella järjestetään koko perheen ulkoilutapahtuma samalla kaavalla kuin laskiaisriehakin. Lisäksi ohjelmassa on poniratsastusta ja moottorikelkkakyyditystä ja kaverikoirat ovat paikalla.

Vapaa-aikapalvelut järjestävät 1. maaliskuuta laskettelupäivän Lakiksella 13–18-vuotiaille. Paikalle mennään omin kyydein, hissi- ja välinevuokran saa edulliseen hintaan, ja päivän ohjelmaan sisältyy mehu- ja makkaratarjoilu kodalla. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Samana päivänä 4H-kellarilla järjestetään Lego-päivä 6–12-vuotiaille kello 10–14. Tiistaina kiinalaisen kalligrafian kurssilla voi opetella kirjoittamaan oman nimensä kiinalaisin kirjaimin. Torstaina 6–12-vuotiaat pääsevät viettämään kepparipäivää ja samana päivänä Taimelan koululla on kokkipäivä. Tapahtumat ovat 4H-yhdistyksen jäsenille ilmaisia.

Alajärvi – Vimpelin Ohjaamo ja kansalaisopisto järjestävät 19.-20. helmikuuta maksuttoman EA1-koulutuksen alle 30-vuotiaille. Ilmoittautuminen 16. helmikuuta mennessä. 8. maaliskuuta on tarjolla vastaavalla tavalla hygieniapassikoulutus.

KOLME vauvauintiryhmää käynnistyy lauantaina 27. helmikuuta Alajärven uimahallilla. Ryhmät ovat vasta vauvauinnin aloittaville vauvoille, kolmesta 12 kuukauteen, jatkoryhmä jo vauvauinnissa käyneille, myös yli 12 kuukaudenikäisille vauvoille sekä sisaruinti, johon ovat tervetulleita myös vauvojen sisarukset mukaan. Uusille perheille järjestetään infotilaisuus uimahallin kahviossa tiistaina 23.2.2021 kello 18.00. Uintikertoja on kevään aikana noin 10/ryhmä.

Alajärveläisillä perheillä on ensisijainen oikeus vauvauintiin, mutta vapaaksi jääville paikoille voidaan ottaa tulijoita myös muista kunnista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.