Yläkoulun karanteeniseula pääsi vuotamaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänään 17.12.2020 Järvi-Pohjanmaan perusturvan tartuntataudeista vastaava lääkäri on määrännyt nämä kyseiset henkilöt koronatestiin ja karanteeniin, kunnes kymmenen vuorokautta altistushetkestä on kulunut.

Tartunnanjäljitystä tehdään aina yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa, toteaa vs. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila tiedotteessa. Tartunnanjäljitys on toiminut Järvi-Pohjanmaalla koko syksyn koronaepidemian aikana kiitettävästi. Valitettavasti kaikkia kontakteja kouluympäristössä ei ollut osattu ottaa huomioon. Pandemiajohtoryhmä ja tartunnanjäljitystiimi selvittävät vielä tarkemmin tähän tilanteeseen johtaneita syitä ja kehittävät toimintatapoja yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Pandemiajohtoryhmä kokoontuu suunnitellusti perjantaina 18.12.2020 ja antaa noin kello 14 mennessä seuraavan tiedotteen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.