Vaasan hallinto-oikeus kumosi Piia Kujalan valinnan Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtoon

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kuntayhtymän johtajan valinnasta tehty valitus on käsitelty Vaasan hallinto-oikeudessa. Kaksineuvoinen tiedotti aamulla, että hallinto-oikeuden päätöksellä kuntayhtymän johtaja Piia Kujalan viran täyttöä koskeva yhtymähallituksen päätös kumotaan. Yhtymähallitus käsittelee päätöksen uudestaan mahdollisimman pian.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.