Kauhava hiljentyi viettämään itsenäisyyspäivää

Lipunkantajana toimi Tuomas Isokangas. Kuva: Janne Sankelo

Julkaistu:

Aihe:

KAIKKIEN Kauhavan kaupunginalueen kirkkojen sankarihautausmailla laskettiin seppeleet itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Kortesjärvellä pienimuotoisen tilaisuuden järjestelyissä olivat mukana Kauhavan kaupunki, Kortesjärven kappeliseurakunta, Markki-partio ja LC Kortesjärvi.

Seppeleiden laskun jälkeen pitämässään puheessa Kauhavan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Janne Sankelo totesi, että vaikka elämme nyt poikkeusaikoja, ei tilannetta voi verrata vuosien 1939–1945 ponnisteluihin

–Mittaluokka on kuitenkin erilainen. Olemme kiitollisia viime sodissa kaikkensa tehneille naisille ja miehille. Heidän ansiostaan voimme nyt viettää Suomen 103-vuotissyntymäpäivää, vaikka uudenlaisia haasteita on nyt ilmennyt.

Kappalainen Tarja Takala-Luostarisen lausuman rukouksen jälkeen tilaisuus päätettiin virteen 577 Sun kätes herra voimakkaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.