Evijärvellä palkittiin vuoden aikana menestyneitä urheilijoita

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VAIKKA Evijärvellä ei tänä vuonna järjestetty perinteistä urheilujuhlaa, kunta palkitsi silti vuoden aikana menestyneitä urheilijoita stipendein.

Epilän Esaa edustava hiihtosuunnistaja Johanna Perkkalainen otti kauden aikana pronssia SM-viestissä niin sanotussa D150-sarjassa, jossa kolmen viestinviejän yhteenlaskettu ikä on vähintään 150 vuotta. 50-vuotiaissa hän otti MM-pronssia sprintissä sekä MM-kultaa pitkällä matkalla ja keskimatkalla.

Pyöräsuunnistuksen puolella Perkkalainen voitti ikäsarjassaan SM-kultaa sekä pitkällä matkalla että sprintissä ja SM-hopeaa erikoispitkällä. Viestissä hän oli pronssilla D100-sarjassa, jossa viestinviejien yhteenlasketun iän on ylitettävä sata vuotta. Pyöräsuunnistuksessa hänen seuransa on Rastiketut.

Sen lisäksi hän kävi vielä hakemassa SM-pronssia naisten erävaelluksen parikisasta.

EVIJÄRVELÄISET menestyivät myös sekä sisä- että ulkosoudussa.

Aimo Sironen voitti kauden aikana hopeaa parisoudun SM-keskimatkalla, 40-vuotiaiden sarjassa. Puuveneessä hänellä oli parinaan Seppo Laukkanen.

Sisäsoudussa Liisa Äyrä voitti 50-vuotiaiden naisten SM-kultaa 500 ja 10 000 metrillä.

Aimo Järvelä voitti sisäsoudun 75-vuotiaiden kevyessä sarjassa EM-kultaa 2 000 metrillä maailman kärkituloksella. Lisäksi hän otti 70-vuotiaiden kevyessä sarjassa SM-kultaa 500, 2 000 ja 10 000 metrillä. Yleisurheilun puolella hän voitti kolme kultaista, kaksi hopeista ja yhden pronssisen mitalin 75-vuotiaiden piirinmestaruuksista.

YLEISURHEILUN puolella Alisa Koivukangas otti 15-vuotiaiden piirinmestaruuskultaa viisinottelussa, pm-hopeaa korkeushypyssä ja pm-pronssia kuulantyönnössä.

Johanna Kujala oli hopealla 40-vuotiaiden sekä 200 metrin että 60 metrin juoksussa. Suomenmestaruuskilpailuissa hän sijoittui 13:ksi 200 metrillä.

Aimo Keto puolestaan ylsi 65-vuotiaiden piirinmestaruuskisoissa hopealle painonheitossa ja pronssille kiekossa.

STIPENDIN sai myös Kauhavan Wisan lentopalloilija Joska Försti. Hänen kautensa jäi keskeneräiseksi: hänellä olivat edessä sekä A-poikien lopputurnaus, alle 20-vuotiaiden EM-karsinnat Serbiassa että pudotuspelit SM-liigassa Kokkolan Tiikerien riveissä, mutta noita pelejä ei pelattu.

Valmentajista palkittiin Antti Försti, jonka johdolla Länsi-Suomen B-pojat ottivat alueiden välisten SM-kisojen kultaa. Hänen ohjattinsa Alahärmän Kisan B-pojat puolestaan ylsivät lopputurnaukseen asti — sitä ei kuitenkaan pelattu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.