Nelimarkan synttäreitä juhlitaan etänä koko perheen musiikkiesityksen merkeissä

Soivan Sammakon Mysteeri museossa -näytelmän voi katsoa kotisohvalta, koska Nelimarkka-museolle suunnitellut syntymäpäiväjuhlat on jouduttu perumaan. Kuva: Soiva Sammakko
KORONATILANTEEN johdosta Nelimarkka-museo on suljettu 6.12.2020 saakka. Vuosittain juhlittava Eero Nelimarkan syntymäpäiväjuhlatapahtuma on koronatilanteen vuoksi peruttu. Tilanteen vuoksi museo tarjoaa juhlapäivään suunnitellun lastenteatteriesityksen kaikille katsojille turvallisesti, videon muodossa

Esitys on vapaasti katsottavissa Nelimarkka-museon Youtube-kanavalta, vaikka kotisohvalta käsin, 23.12.2020 saakka. 

Mainos

Lastenteatteri Soivan Sammakon Mysteeri museossa -näytelmä sisältää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö pääsee käyttämään salapoliisitaitojaan kadonneen muotokuvan löytämiseksi. Esityksessä yhdistyy sadunkerronta, teatterin eri muodot, leikki, laulu ja musiikki. Ammattitaitoisten esittäjien ansiosta lastenteatterille ominainen vuorovaikutus onnistuu mainiosti myös videon muodossa. Hauska näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Videoesityksen tarjoavat Nelimarkka-museo ja Nelimarkka Rahasto sr.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.