Järvi-Pohjanmaan tartuntaluku kasvoi eilisestä neljällä

Julkaistu:

Aihe:

Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät Lehtimäen tautiryppääseen ja kyseiset henkilöt ovat olleet karanteenissa.

Pandemiajohtoryhmä linjaa, että Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksen sekä Lehtimäen, Lappajärven ja Vimpelin terveysasemien ovet ovat suljettuina, jolloin asiointi tapahtuu ajanvarauksella. Lehtimäen ja Vimpelin laboratoriopalvelut ovat sujettuna 29.11. saakka. Kaikkiin tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen yksiköihin annetaan erittäin vahva suositus, ettei niissä vierailla (pois lukien saattohoitopotilaat).

Kasvomaskien jako vähävaraisille jatkuu. Ohjeet löytyvät kaupungin, kuntien ja kirjastojen sivuilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.