Lappajärvellä muistettiin vuoden yrittäjää ja valittiin uusi puheenjohtaja

Lappajärven Vuoden Yrittäjä on Verho- ja Mattotalon Taina Kangas. Kuvat Inka Herralalta.

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven verho- ja Mattotalo on tunnettu tuotteistaan myös Lappajärven ulkopuolella, ympäri Suomea. Yrittäjä Taina Kangas on kehittänyt myös verkkokaupan tuotteilleen, kivijalkakaupan lisäksi. Yritys on piakkoin 35- vuotias – Taina Kankaan äiti on perustanut liikkeen vuonna 1985. Alkujaan turkisten parissa alkanut liiketoiminta on muuttunut ensin kankaiden parista mattoihin, joita liikkeeseen toimittaa VM-Carpet, niin ikään lappajärveläinen yritys.  

Lappajärven Yrittäjien uusi puheenjohtaja on Sari Sulkakoski. Väistyvä puheenjohtaja Inka Herrala luovutti puheenjohtajan nuijan Sulkakoskelle. 

—Yhdistys on aina puheenjohtajansa näköinen, Sulkakoski toteaa ja lisää vielä lähtevänsä pestiin reippain mielin. Yhdistyksessä on tärkeä olla aktiivisia jäseniä, jotka ovat valmiita yhteiseen toimintaan.  

Tuore puheenjohtaja Sari Sulkakoski kiittää Inka Herralaa upeista vuosista ja siitä, kuinka hän on tuonut Lappajärveä esille sekä innostanut yrityksiä käyttämään oman pitäjän palveluita. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.