Kaikki kuusi maakunnan uutta koronatartuntaa Järvi-Pohjanmaalla

Valtaosa sairastuneista on ollut jo karanteenissa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 255. Sairaalahoidossa on muutamia koronapotilaita.

Kahden edeltävän viikon aikana on todettu 75 uutta positiivista koronavirustartuntaa (ilmaantuvuus 38,8/100 000 as.) ja näistä 61 on todettu viimeisen 7 vuorokauden aikana, jolloin ilmaantuvuus on 31,6/100 000 as. Järvi-Pohjanmaalla on viikon kuluessa asetettu karanteeniin noin 300 henkilöä. Positiivisten näytteiden osuus on viimeisen viikon aikana noussut 2,4 %:iin.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki kokoontuu tänään. Sen ohjeistuksista tiedotetaan myöhemmin.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 45 433. Eilen tutkittiin 268 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.