Alajärvi kiihtymisvaiheessa: kaksi uutta tartuntaa eilisen jälkeen

Julkaistu:

Aihe:

Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät aiempaan tunnettuun tartuntaketjuun. Tartunnan saaneet on asetettu eristyksiin. Tällä hetkellä altistuneita on kartoitettu Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella yli 150, ja heidät on asetettu karanteeniin. Altistuneissa on paljon ikäihmisiä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä. Altistuneiden jäljitystyö on edelleen kesken.

Eilen pandemiajohtoryhmä julkaisi uudet toimintaohjeet, joihin sisältyy muun muassa suositus yli 20 hengen kokoontumisrajoituksesta sekä perusturvalautakunnan määräys, että yli 50 henkilön kokoontumisia ei saa järjestää 4.12. saakka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.