Pesäpalloliiton läntinen alue palkitsi parhaita pelaajiaan ja toimijoitaan

Juho Heikkala on Etelä-Pohjanmaan nuorisopelaaja 2020.
PESÄPALLOLIITON läntinen alue, johon kuuluvat Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta, palkitsi useita Järviseudun alueen pelaajia ja nuorisotuomareita.

Pohjanmaan alueelta palkittiin nuorisopelaajina Saaga-Angelia Raudasoja, Seinäjoen Maila-Jussit, ja Juho Heikkala, Vimpelin Veto, nuorisotuomareina Aada Mäkinen, Seinäjoki, ja Akseli Heikkilä, Alajärvi, vuoden seurana Laihian Luja, naispelaajana Kaisaleena Rautakorpi, Lapuan Virkiä,  ja miespelaajana Perttu Ruuska, Vimpelin Veto.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.