Järviseudulla ei uusia koronatartuntoja 23.10. jälkeen

Järvi-Pohjanmaan koronajohtoryhmä kokoontui tiistaina 10. marraskuuta ja totesi tilanteen alueella olevan rauhallinen sekä hallinnassa. Uusia tartuntoja ei ole todettu kahteen ja puoleen viikkoon.

Koronatartuntojen kokonaismäärä Järvi-Pohjanmaalla on 22. Aiemmin todetut tartunnat liittyivät Ylläksen ruskaretkiin ja Seinäjoen tartuntoihin sekä niistä johtuneisiin jatkotartuntaketjuihin. Pandemiajohtoryhmä muistuttaa koko alueen asukkaita huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä kasvomaskien käytöstä. Edelleen on tärkeää noudattaa kansallisesti ja alueellisesti annettuja suosituksia koronan taltuttamiseksi.

Pandemiajohtoryhmän seuraava kokous on tiistaina 17.11.2020 kello 8.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.