Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedottaa: Yli 20 henkilön kokoontumisia ei tulisi järjestää

Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu 5.10.2020 mennessä yhteensä yhdeksän positiivista koronatartuntaa. Altistuneita on 113, joista Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen asukkaita on 102. Tartunnan jäljitystyötä tehdään Epshp:n ohjeiden mukaisesti.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä päätti maanantaina iltapäivällä toimenpiteistä ja suosituksista tilanteen rauhoittamiseksi koko yhteistoiminta-alueella. Kolmannen sektorin edustajille ja yksityishenkilöille suositellaan, että he eivät järjestäisi yli 20 hengen tapahtumia 11.10.2020 saakka.

Muilta osin suositukset pysyivät samanlaisina kuin viime viikolla.

Lisäksi todetaan, että perusopetuksen helpottamiseksi Lappajärven lukio-opetus suositellaan siirrettäväksi etäopetukseen 11.10.2020 saakka. Vimpelin lukio siirtyi kuluvaksi viikoksi etäopetukseen toivomuksena taata perusopetuksen jatkuminen normaalisti. Muissa toisen asteen oppilaitoksissa on kasvomaskisuositus.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.