Etsintätehtävä Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Hätäkeskus ilmoitti veden varaan joutuneesta kahdesta aikuisesta henkilöstä, jotka olivat olleet veneilemässä Alajärvellä. Jossain vaiheessa henkilöt olivat menneet uimaan ja toinen heistä oli vajonnut toistaiseksi tuntemattomasta syystä veden alle nousematta enää pintaan.

Veden alle vajonnutta henkilöä etsittiin koko lauantai-ilta ja alkuyö mutta toistakseksi häntä ei ole löydetty.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää etsintöjen edistymisestä sunnuntaipäivän aikana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.