Suomen golfkerma saapuu Lappajärvelle — Mikko Korhonen kilpailee harvinaisesti kotimaassa

Julkaistu:

LAPPAJÄRVELLÄ nähdään 9.–11.8. todellista golftähtien tuiketta, kun Kivitippu Pro-Am -kisa tuo Euroopan suurimman kraatterijärven maisemiin Suomen golfammattilaisten kuumimman kärjen.

Suurin huomio kohdistuu hyvin harvoin Suomen kentillä nähtävään Mikko Korhoseen. Euroopan listalla sijalla 25 ja maailman listalla sijalla 85 oleva Korhonen on Suomen tämän hetken ykkösgolfari. Heinäkuussa 39 vuotta täyttävän Korhosen meriittilistalla on muun muassa kaksi Euroopan kiertueen voittoa, joista viimeisin tuli toukokuussa Kiinassa pelatussa Volvo China Open -kilpailussa.

Lappajärvellä pelaa myös maaliskuussa ammattilaisuransa päättymisestä ilmoittanut, Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin golfari Mikko Ilonen sekä kovaa nousua maailmalla tekevä Tapio Pulkkanen. Pulkkasen sijoitus Euroopan listalla on tällä hetkellä 83. Heidän lisäkseen Järviseudun Golfseuran operoimassa kisassa nähdään useita muita miesten ja naisten huppunimiä.

Tapahtumaan liittyy perinteisesti hyväntekeväisyyttä. Tällä kertaa kohteena on Mikko Korhosen johtama The 59 Fund, joka auttaa suomalaisia ammattilaiseksi siirtyneitä golfpelaajia toteuttamaan unelmiaan.

Järviseudun Golfseuran puheenjohtaja Matti Nykänen on 19. kertaa toteutettavasta Pro-Am -kisasta mielissään.

–On todella huikeaa saada maan ykkösnimet jälleen kerran Lappajärvelle. Kisaan on myös yleisöllä vapaa pääsy, eli huippugolfia on nyt helppo tulla seuraamaan lähietäisyydeltä, Nykänen iloitsee.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.