Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laavulaulut Kanavapuiston (Välijoen) laavulla

toukokuu 28 klo. 19:00 - 20:00

Vapaa
Kulttuuriyhdistys Karikko ry:n järjestämät Laavulaulut lauletaan tänä kesänä neljä kertaa eri puolilla Lappajärveä. Ensimmäiset laulut raikuvat Kanavapuiston laavulla Välijoentiellä tiistaina 28.5. kello 19 alkaen. Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan tuttuja suomenkielisiä lauluja Karikon uudistetusta lauluvihkosta osallistujien toiveiden mukaan. Lauluja säestää Karikon muusikot. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Laavulla loimottaa iloisesti tuli, joten makkarat ja vaahtokarkit voi ottaa mukaan (maastopalovaroitus huomioitu). Tervetuloa mukaan laulamaan, kuuntelemaan ja nauttimaan musiikista! Tilaisuudessa on säävaraus ja tilaisuuden peruuntumisesta/siirrosta tiedotetaan Karikon Facebook-profiilissa.
Kesän muut Laavulaulut lauletaan kesäkuussa juhannusviikolla Kärnän laavulla 19.6., heinäkuussa Itäkylän kylätalon rannassa torstaina 18.7. ja elokuussa päätetään kesän Laavulaulut Karvalan nuorisoseuran rannassa torstaina 15.8. Kaikki tilaisuudet alkavat kello seitsemän ja kestävät noin tunnin.

Tapahtumapaikka

Kanavapuiston laavu
Välijoentie
Lappajärvi, 62600
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.