Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kunnon komedia l Teatteri Lapua

2.12.2023 klo. 19:00 - 21:20

Tapahtumasarja Tapahtumasarja Näytä kaikki
25€

Mitä yhteistä on täytetyllä kamelilla, tupajumiekspertillä ja terveyskylpylällä? Julian ja Rolandin pyörittämän terveyskylpylän rauha rikkoutuu ja epäonnisen päivän tapahtumat alkavat karata käsistä, kun Julian kuolleeksi luultu ensimmäinen mies, charmikas roisto Sidney, pamahtaa paikalle. Sidneyn saapuminen käynnistää vaiherikkaan etsintä- ja salailuoperaation. Sen käänteisiin sotkeutuvat niin kylpylän henkilökunta kuin asiakkaatkin, mukaan lukien vakuutustarkastajan rouva, jonka pääseminen jäljille kuviosta tietäisi pitkiä linnareissuja yhdelle jos toiselle. Oman lusikkansa soppaan työntävät myös Julian määräilevä äiti Olivia, ankarasta terveysdieetistä epätoivoisena kärsivä herra Hooper sekä poliisiyhtyeen roudari konstaapeli Campbell.

Dave Freemanin käsikirjoittamassa ja Maria Haapasen ohjaamassa tyylipuhtaassa englantilaisfarssissa vauhti on hurjaa, huumori mustalle vivahtavaa ja henkilöt riemastuttavan paniikissa! Dave Freemanin käsikirjoittamassa ja Maria Haapasen ohjaamassa tyylipuhtaassa englantilaisfarssissa vauhti on hurjaa, huumori mustalle vivahtavaa ja henkilöt riemastuttavan paniikissa!

Tiedot

Päivämäärä:
2.12.2023
Aika:
19:00 - 21:20
Sarjat:
Hinta:
25€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://teatterilapua.fi/kunnon-komedia/

Järjestäjä

Teatteri Lapua
Sähköposti
teatteri@teatterilapua.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Teatteri Lapua
Vanhan Paukun tie 1
Lapua, 62100
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.