Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevyesti kesään -konsertti

kesäkuu 8 klo. 19:30 - 20:30

15,00€
Uusinta Järvenkantamoisten Kevyesti kesään -konsertista kuullaan lauantaina 8.6. klo.19.30 Lappajärvellä Nykälänniemessä sijaitsevassa tunnelmallisessa Aquarius Resortissa. Jos keliolosuhteet on suotuisat konsertti kuullaan terassilla, sateen sattuessa sisätiloissa. Aquarius sijaitsee rannassa hotelli Kivitipun takana ja auton voi jättää hotellin takana olevalle parkkipaikalle.
Kevyesti kesään -konsertissa Karikon muusikot soittavat suomalaisten naisartistien musiikkia akustisella kokoonpanolla. Järvenkantamoiset -kokoonpanossa soittavat Karikkolaisten Kaisa Perälän (laulu, koskettimet, lyömäsoittimet), Maija Perälän (koskettimet, saksofoni, laulu) ja Antti Purolan (harmonikka, koskettimet) lisäksi Anton Övermark (kitarat). Keveitä ja kesäisiä lauluja kuullaan mm. Maija Vilkkumaalta, Jonna Tervomaalta ja Paula Vesalalta. Pääsylippu 15 €/käteismaksu. Tervetuloa! Konsertin tuottaa Kulttuuriyhdistys Karikko ry.

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 8
Aika:
19:30 - 20:30
Hinta:
15,00€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1707857189750682/

Tapahtumapaikka

Aquarius Resort
Nykäläntie 137B
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.