Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ikivihreitä iskelmämusiikin helmiä ja sota-ajan iskelmämusiikkia Taiteen Päämajassa!

kesäkuu 4 klo. 17:30 - 20:00

15€

Puolustusvoimain lippujuhlapäivän kunniaksi Taiteen Päämajassa järjestetään ikimuistoinen musiikki-ilta ”Pieni Sydän” tiistaina 4. kesäkuuta klo 18.00 alkaen. Illan aikana kuullaan Maritzan esittämänä ikivihreitä iskelmämusiikin helmiä ja sota-ajan rakastettuja iskelmiä.

Musiikillinen tuokio tarjoaa monipuolisen kattauksen tangoa, valssia ja kepeitä iskelmiä, jotka saavat varmasti jalan vipattamaan ja mielen nostalgisiin tunnelmiin. Laulun ystäville tarjotaan mahdollisuus laulaa mukana, sillä kaikki kappaleet ovat tulostettuna paperille ja ne heijastetaan myös skriinille. Tule ja koe Maritzan ”Pieni Sydän” laulutuokio Taiteen Päämajassa – Nautitaan yhdessä musiikista.

Liput maksavat vain 15 euroa, ja hintaan sisältyy kahvi ja pulla. Kahvitarjoilu alkaa jo klo 17.30, ja kahvit ovat saatavilla myös konsertin jälkeen.

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta musiikkihetkestä Taiteen Päämajaan! Varmista paikkasi ja tule viettämään iltaa hyvässä seurassa iskelmämusiikin parissa.

Päivämäärä ja aika: Tiistaina 4.6. klo 18.00 (kahvitarjoilu alkaa klo 17.30)
Paikka: Taiteen Päämaja, Sääksjärventie 252, 62880 Sääksvesi, Vimpeli

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 4
Aika:
17:30 - 20:00
Hinta:
15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Taiteen Päämaja
Sääksjärventie 252
Sääksvesi, 62880
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.