UKRAINALAISET ruoat tunnetaan monipuolisuudestaan ja korkeista makuominaisuuksistaan. Ukrainalainen keittiö sisältää satoja reseptejä: borssi ja pampushki, nyytit ja halushki, sienikeitto ja -kastike, banush, nyytit ja makkarat, leivonnaiset, morsat ja hunajajuomat. Kulinaarinen matkailu, enne…
Ukrainalaisia ruokia – Borssikeitto
Jaa Somessa
Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti
Aiheeseen liittyviä juttuja
- Järviseudun ukrainalaiset ovat työllistyneet hyvin…
- Leivän hinta - Sota uhkaa ikiaikaisia…
- Toukokuun erityiset päivät
- Masnytsia (laskiainen) Ukrainassa
- Ruoan säilytysmenetelmät
- Ukrainalaispakolaiset ovat valinnan edessä
- Isänpäivä- ja joulupöydissä korostuvat paikallisuus…
- Kolminaisuuden päivä on Ukrainassa suuri juhla
- Helmimarttojen perinneruokaillassa nautittiin naurisherkkuja
- Kaksi äidinkieltä