Vappumyyjäiset seurakuntatalolla Vimpelissä 

Työpaja Apajalla nikkaroidut linnunpöntöt odottavat uusia asukkaita. Pehmokissa ja räsymattotyynyt ovat myös työpajan tuotantoa.
Työpaja Apajalla nikkaroidut linnunpöntöt odottavat uusia asukkaita. Pehmokissa ja räsymattotyynyt ovat myös työpajan tuotantoa.
Työpaja Apajalla nikkaroidut linnunpöntöt odottavat uusia asukkaita. Pehmokissa ja räsymattotyynyt ovat myös työpajan tuotantoa.
Työpaja Apajalla nikkaroidut linnunpöntöt odottavat uusia asukkaita. Pehmokissa ja räsymattotyynyt ovat myös työpajan tuotantoa.

TORSTAINA 27.4. kello 10−13 kannattaa lähteä seurakuntatalolle Vimpeliin tekemään hankintoja sekä nauttimaan keittolounaasta ja vapputunnelmasta. Myyjäisissä tarjolla on keittolounas sekä simaa ja munkkeja, vapaaehtoinen maksu tulee diakoniatyön hyväksi. Keittoa ja simaa saa ostaa myös kotiin vietäväksi. 

Vimpelin ukrainalaisten myyntipöydältä löytyy borsch-keittoa sekä leivonnaisia paikan päällä herkuteltavaksi tai mukaan ostettavaksi. Työpaja Apaja myy valmistamiaan käsityötuotteita sekä linnunpönttöjä. Lähetystyön käsityöpiirillä on perinteisten villasukkien lisäksi myytävänä pellavaisia laudeliinoja sekä muita käsitöitä.  

Kaija Hurmerinta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.