Aisaparilta apua ja kaupungilta tukea parempiin yhteyksiin

Kuva: Eija Pippola
KAUHAVAN kaupunki tukee laajakaistojen käyttöönottoa alueellaan.

Kaupungilta on haettavissa esiselvitysrahoitusta laajakaistainvestoinnin toteuttamismahdollisuuksien selvittämiseen ja hankkeen suunnitteluun, 1 000 euroa hanketta kohti. Esiselvitysrahoituksen hakijana voi olla esimerkiksi kyläyhdistys tai muu vastaava yhteisö. Hakuaika päättyy 30.9.2021. Tarkemmat ohjeet löytyvät kaupungin sivuilta.

Myös Aisaparilla on alkanut Vauhtia valokuituun -hanke, joka tarjoaa tukea valokuituverkkojen suunnitteluun ja toteutukseen koko maakunnassa. Hankkeeseen on palkattu tietoverkkoasiantuntija Heikki Pellonpää. Lisätietoja Aisaparin kotisivulta kohdasta Vauhtia valokuiturakentamisen suunnitteluun ja toteutukseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.