Aijjoos järjestää verkkoluennon aivoterveydestä ja muistisairauksien ehkäisystä

AIJJOOS-TOIMINTA järjestää verkkoluennon perjantaina 30.4. kello 12–13.30 aiheesta “Aivoterveyden ylläpito ja muistisairauksien ehkäisy”. Luennoitsijana on TtT, gerontologian ja kansanterveyden dosentti Jenni Kulmala.

–Aivoterveyden edistämisessä tulee olla aijjoos eli ajoissa asialla. Aivoterveyden edistäminen on elämänmittainen matka. Mitä aikaisemmin elintapoihin pystytään vaikuttamaan, sitä parempi. Edistämällä aivoterveyttä edistämme myös muita terveyden osa-alueita. Aihe on siis tärkeä meille kaikille, Marja-Liisa Nevala Aijjoosista kertoo.

Mainos

Luento järjestetään Teams-sovelluksen avulla. Sitä voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Aijjoos-toiminnan nettisivuilta löytyy linkki, mistä pääsee verkkoluennolle. Mukaan voi ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen aijjoos (ät) aijjoos (piste) fi, niin saa linkin suoraan omaan sähköpostiin. Yhteys avataan jo puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua. Aijjoos-toiminnan työntekijät auttavat alkuun, jos liittymisessä on ongelmia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.