Maakunnassa eilen yksi uusi koronatapaus

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 17. joulukuuta yksi uusi koronavirustartunta. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 404. Sairaanhoitopiirin nettisivun laskurissa on luku 405, mikä johtuu tilastointivirheestä.

Sairaalahoidossa koronan takia on muutamia potilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 57 634. Eilen tutkittiin 515 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.