Järvi-Pohjanmaan koronatartuntojen määrä kasvoi maanantaista neljällä

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella karanteeniin asetettujen altistuneiden määrä on pysynyt noin 40 henkilössä. Vaikka tilanne näyttää hieman rauhoittuneen, tilanne on edelleen vakava, ja kaikkien on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä noudattaa annettuja rajoituksia, suosituksia ja ohjeita. On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä. Aiemmin tiedotetut rajoitukset ja varotoimenpiteet pysyvät voimassa Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella (Alajärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.