Vedon Korisnaisten kotiottelut siirtyvät joulukuulta

Vimpelin Vedon Korisliiga-naisten sarjaohjelmaan joulukuuksi merkityt kotiottelut siirretään Etelä-Pohjanmaalla voimassa olevien yleisörajoitusten vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi keskiviikoksi eli 9.12. kello 18.30 pelattavaksi suunniteltu Veto–Forssan Alku ja 19.12. sarjaohjelmaan merkitty Veto–Peli-Karhut pelataan joulun jälkeen ja myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

– Pelasimme kaksi ensimmäistä kotiottelua lokakuussa tyhjille katsomoille yleisörajoitusten ollessa päällä. Päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että jos tilanne olisi rauhoittunut joulun jälkeen, olisi mukavaa pelata kotiyleisölle,kertoo Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.