Kayla Gordon korvaa Youngin

Destinee Young ehti pelata Vedossa kuusi ottelua, joissa teki keskimäärin 18,3 pistettä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Hän lähti lyhyellä varoitusajalla henkilökohtaisten syiden vuoksi, kertoi joukkueen valmentajana ja seuran toiminnanjohtajana toimiva Jukka-Pekka Kujala.

Youngia seuraa sentterin tehtävässä niin ikään amerikkalainen Kayla Gordon, joka siirtyy Vimpeliin Kreikasta. Kreikan sarja suljettiin neljän ottelun jälkeen, joten moni ammattilainen etsii nyt itselleen uutta seuraa talveksi.

25-vuotias 183-senttinen Gordon pelasi kausina 2014–2018 NCAA:ta Jacksonvillessä ja viime kauden alun Portugalissa 15 pistettä 18,9 pisteen ja 19,4 levypallon keskiarvolla. Hän siirtyi helmikuussa Kreikkaan, GS Kronos Agiou Dimitrioun joukkueeseen, jossa viimeisteli kuudessa pelissä keskimäärin 16,2 pistettä, otti 20,5 levypalloa ja antoi 1,5 syöttöä.

Häntä kuvaillaan vahvaksi ja urheilulliseksi pelaajaksi, joka hyödyntää levypallot ja on luotettava kolmosten heittäjä. Sitkeys ja hyvä joukkuepelaaminen kuuluvat myös hänen vahvuuksiinsa.

Onni onnettomuudessa on Naisten Korisliigan maajoukkuetauko, joka antaa hieman aikaa sulatella uutta tilannetta ennen seuraavia pelejä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.