Koronatilanne rauhoittumassa maakunnassa: viikonlopun aikana vain yksi uusi tartunta

Julkaistu:

Aihe:

Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 158. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 37 518.  Eilen tutkittiin 124 näytettä.

Mikäli tartuntatilanne alueella jatkuu näin rauhallisena, palaudumme todennäköisesti takaisin epidemian perustasolle tämän viikon aikana. Marraskuuta koskevia suosituksia arvioidaan alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin kokouksessa torstaina 29.10.2020.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.