Eläkeläisten biljardinpeluu on taitoa, oppimista ja ennen kaikkea sosiaalista hauskanpitoa

Marko Valve valmistautuu kepittämään kaksivärisen pussiin. Suoritusta seuraavat silmä kovana vasemmalta Hannu Kirsilä, Erkki Söyrinki, Karri Söderling, Ilpo Lindblad, Jouko Huhmarsalo, Sauli Jutila sekä Leevi Norrena.
Marko Valve valmistautuu kepittämään kaksivärisen pussiin. Suoritusta seuraavat silmä kovana vasemmalta Hannu Kirsilä, Erkki Söyrinki, Karri Söderling, Ilpo Lindblad, Jouko Huhmarsalo, Sauli Jutila sekä Leevi Norrena.
Marko Valve valmistautuu kepittämään kaksivärisen pussiin. Suoritusta seuraavat silmä kovana vasemmalta Hannu Kirsilä, Erkki Söyrinki, Karri Söderling, Ilpo Lindblad, Jouko Huhmarsalo, Sauli Jutila sekä Leevi Norrena.
Marko Valve valmistautuu kepittämään kaksivärisen pussiin. Suoritusta seuraavat silmä kovana vasemmalta Hannu Kirsilä, Erkki Söyrinki, Karri Söderling, Ilpo Lindblad, Jouko Huhmarsalo, Sauli Jutila sekä Leevi Norrena.
EVIJÄRVEN nuorisotiloissa nauru raikaa ja hurtti huumori lentää, kun joku kilauttaa pallon pussiin – joko sen, jota yritti tai sitten jotain ihan muuta. On maanantai-iltapäivä, ja paikalle on kokoontunut seitsemän Evijärven Eläkeliiton biljardiporukan jäsentä. Nelinpelijoukkueet löytyv...

EVIJÄRVEN nuorisotiloissa nauru raikaa ja hurtti huumori lentää, kun joku kilauttaa pallon pussiin – joko sen, jota yritti tai sitten jotain ihan muuta. On maanantai-iltapäivä, ja paikalle on kokoontunut seitsemän Evijärven Eläkeliiton biljardiporukan jäsentä. Nelinpelijoukkueet löytyv…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.