DIGILEHTI

8.11.2023

Aurinkotuulia ja avaruusmyrskyä, PÄÄKIRJOITUS: Kumma odööri. Järviseudulla on tarvetta kansainväliselle osaamiselle; Helluntaiseurakunnan kirpputorilla on tarjolla kahvia, tavaralöytöjä sekä keskusteluseuraa; Kahvioparlamentissa mies uskaltaa puhua ja olla eri mieltä asioista; Vimpelin lukio ja yhteiskoulu juhlii 80-vuotista taivaltaan; Vimpeli suunnittelee vauvarahan käyttöönottoa; Lasten ja nuorten toimintaviikot 2023 Lappajärvellä; Aquarius Resorts täydentää Järviseudun matkailupalveluita; Isänpäivä- ja joulupöydissä korostuvat paikallisuus ja itse tehty; ”Antti Hautalehto tulee varmasti seikkailemaan niin kauan kuin kirjoitan” ; kummitusjuttuja ja paljon muita.

Aurinkotuulia ja avaruusmyrskyä, PÄÄKIRJOITUS: Kumma odööri. Järviseudulla on tarvetta kansainväliselle osaamiselle; Helluntaiseurakunnan kirpputorilla on tarjolla kahvia, tavaralöytöjä
sekä keskusteluseuraa; Kahvioparlamentissa mies uskaltaa puhua ja olla eri mieltä asioista; Vimpelin lukio ja yhteiskoulu juhlii 80-vuotista taivaltaan; Vimpeli suunnittelee vauvarahan käyttöönottoa; Lasten ja nuorten toimintaviikot 2023 Lappajärvellä; Aquarius Resorts täydentää Järviseudun matkailupalveluita; Isänpäivä- ja joulupöydissä korostuvat paikallisuus ja itse tehty; ”Antti Hautalehto tulee varmasti seikkailemaan niin kauan kuin kirjoitan” ; kummitusjuttuja ja paljon muita.

Tämä sisältö on tilaajille

Ohjeita digilehden lukemiseen

Sivua käännetään klikkaamalla sivua tai nuolimerkistä.

+ ja – napeilla voit lähentää ja loitontaa.

Koko ruudun näytössä voit käyttää hiiren rullaa siihen.

Voit siirtyä koko ruudun näyttötilaan, paluu takaisin painamalla sitä uudestaan tai esc -napilla

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

Ohjeita digilehden lukemiseen

Sivua käännetään klikkaamalla sivua tai nuolimerkistä. Voit käyttää myös näppäimistön nuolia.

+ ja – napeilla voit lähentää ja loitontaa.

Koko ruudun näytössä voit käyttää hiiren rullaa siihen.

Voit siirtyä koko ruudun näyttötilaan, paluu takaisin painamalla sitä uudestaan tai esc -napilla.