20.3.2024

Yrittäjiä kannustetaan vastaamaan kuntabarometri -kyselyyn, joka mittaa rehellisesti ja kaunistelematta yrittäjien asiakastyytyväisyyttä omaan kuntaansa. Minkälaista palvelua yrittäjä saa? Hoituvatko esimerkiksi lupa-asiat joustavasti ja nopeasti?

Jätehuoltolaki saattaa tuntua monimutkaiselta, mutta onko se sitä sittenkään? Millespakan toimitusjohtaja Mervi Pokela kertoo, mitä yrittäjän täytyy asiasta tietää.

Heikki Valijoki luovutti Evijärvi-Seuran puheenjohtajan nuijan Ilmari Sulkakoskelle. Uusia tuulia on tiedossa, mutta aivan kaikkeen eivät rahkeet riitä, vaikka tulijoita olisikin.

Vimpelissä Palokuntanaiset kääräisivät hihansa ja ryhtyivät hommiin!

LC Vimpeli lahjoitti Vimpelissä asuville ukrainalaisille liinavaatteita ja Venla-kodin asukkaiden käyttöön television, josta erottaa pesäpallon hieman huonommillakin silmillä.

Kortesjärveläinen yrittäjä Sanna Salo tuo muodin olohuoneeseen asti. House of Lolan edustajana toimivalla Salolla on vaatealalta useamman vuoden kokemus.

Alajärveläisillä laulavilla Lindemanin sisaruksilla on paljon faneja. Sisarukset haaveilevat yhteiskonsertista.

Aimo Järvelä on yli 80-vuotiaanakin huippukunnossa. Sisäsoudun mestaruuksia kahmiva Järvelä treenaa säännöllisesti, mutta kehoaan kuunnellen.

Urheilupläjäyksessä koripalloa, pilkkiä ja haastattelu tyttö- ja naisjääkiekon kasvun mahdollisuuksista.

Tämä sisältö on tilaajille

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

Ohjeita digilehden lukemiseen

Sivua käännetään klikkaamalla sivua tai nuolimerkistä. Voit käyttää myös näppäimistön nuolia.

+ ja – napeilla voit lähentää ja loitontaa.

Koko ruudun näytössä voit käyttää hiiren rullaa siihen.

Voit siirtyä koko ruudun näyttötilaan, paluu takaisin painamalla sitä uudestaan tai esc -napilla.