Vimpeliläiset juuret ja monipuolinen työnkuva houkuttelivat Nokua-Keisasen Vimpeliin

Kauppatieteiden maisterin, julkishallinnon talouspäällikön sekä johtamisen koulutukset sekä vahva talouden ja kunta-alan työkokemus luovat Eveliina Nokua-Keisaselle eväät Vimpelin hallinto- ja talousjohtajan työhön.
Kauppatieteiden maisterin, julkishallinnon talouspäällikön sekä johtamisen koulutukset sekä vahva talouden ja kunta-alan työkokemus luovat Eveliina Nokua-Keisaselle eväät Vimpelin hallinto- ja talousjohtajan työhön.
Kauppatieteiden maisterin, julkishallinnon talouspäällikön sekä johtamisen koulutukset sekä vahva talouden ja kunta-alan työkokemus luovat Eveliina Nokua-Keisaselle eväät Vimpelin hallinto- ja talousjohtajan työhön.
Kauppatieteiden maisterin, julkishallinnon talouspäällikön sekä johtamisen koulutukset sekä vahva talouden ja kunta-alan työkokemus luovat Eveliina Nokua-Keisaselle eväät Vimpelin hallinto- ja talousjohtajan työhön.
LEHTIMÄKELÄINEN Eveliina Nokua-Keisanen aloitti Vimpelin kunnan hallinto- ja talousjohtajana 6. toukokuuta. Hän siirtyi tehtävään Ilmajoen varhaiskasvatusjohtajan tehtävästä. –Hain Vimpeliin, koska koin, että tämä työ vastaa paremmin koulutustani sekä tarjoaa uusia haasteita ja m...

LEHTIMÄKELÄINEN Eveliina Nokua-Keisanen aloitti Vimpelin kunnan hallinto- ja talousjohtajana 6. toukokuuta. Hän siirtyi tehtävään Ilmajoen varhaiskasvatusjohtajan tehtävästä.

–Hain Vimpeliin, koska koin, että tämä työ vastaa paremmin koulutustani sekä tarjoaa uusia haasteita ja m…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.