Kortesjärven kirkko 230 vuotta 

Kortesjärven kirkkopihaa menneiltä vuosisadoilta.
Kortesjärven kirkkopihaa menneiltä vuosisadoilta.
Kortesjärven kirkkopihaa menneiltä vuosisadoilta.
Kortesjärven kirkkopihaa menneiltä vuosisadoilta.
9. MAALISKUUTA 2024 tuli kuluneeksi 230 vuotta siitä, kun Kortesjärven kirkko vihittiin käyttöön. Kirkko tosin oli valmistunut jo pari vuotta aikaisemmin, mutta kirkon vihkiminen viivästyi nämä pari vuotta, koska Kortesjärvellä ei tuolloin vielä ollut omaa pappia.  Kirkon vihkimi...

9. MAALISKUUTA 2024 tuli kuluneeksi 230 vuotta siitä, kun Kortesjärven kirkko vihittiin käyttöön. Kirkko tosin oli valmistunut jo pari vuotta aikaisemmin, mutta kirkon vihkiminen viivästyi nämä pari vuotta, koska Kortesjärvellä ei tuolloin vielä ollut omaa pappia. 

Mainos

Kirkon vihkimi…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.