Viikon 14 Lyhyet uutiset

Pelti rytisi Evijärvellä torstaina. Kuva: Freepik.
Pelti rytisi Evijärvellä torstaina. Kuva: Freepik.
Pelti rytisi Evijärvellä torstaina. Kuva: Freepik.
Pelti rytisi Evijärvellä torstaina. Kuva: Freepik.

Risteyskolari Evijärvellä

TORSTAINA iltapäivällä 28. maaliskuuta Evijärvellä tapahtui kahden henkilöauton kylkikolari teiden 68 ja 63 risteyksessä. Kummankin auton kuljettajat vietiin jatkotutkimuksiin.

Uhkausta selvitettiin Alajärvellä

POLIISI selvitti torstaina aamupäivällä epäiltyä Alajärven yläkoulua koskevaa uhkaa. Tilanne kesti noin tunnin ajan, jonka aikana oppilaat pidettiin luokissa. Poliisin mukaan mitään todellista uhkaa ei kuitenkaan ollut.

Mainos

Ketolalle ennätystulos

LAPUAN PONNISTUSTA edustava alajärveläinen Niku Ketola nosti lauantaina Pietarsaaressa käydyssä klassisen voimanoston kansallisessa kilpailussa henkilökohtaisen ennätystuloksensa penkkipunnerruksessa, 195 kiloa. Hän voitti sarjansa, joka on +120 kg.

Työttömyys kasvoi helmikuussa

TYÖTTÖMIEN työnhakijoiden määrä nousi Etelä-Pohjanmaalla vuoden takaisesta vertailuajankohdasta 928 henkilöllä eli 15,1 prosentilla. Edellisestä kuukaudesta työttömien työnhakijoiden määrä nousi 63 henkilöllä. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli Etelä-Pohjanmaan alueella 8,2 prosenttia, joka oli Manner-Suomen toiseksi alhaisin. Etelä-Pohjanmaan kunnista työttömien työnhakijoiden määrä nousi suhteellisesti eniten vuoden takaisesta Isojoella (42 prosenttia), Alavudella (39), Ilmajoella (24) ja Soinissa (24). Evijärvellä työttömyysprosentti oli 6, Lappajärvellä 6,8, Alajärvellä ja Kauhavalla 8,0, Vimpelissä 8,3 ja Soinissa 8,9.

Luitko jo nämä?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/02/ainutlaatuinen-lahjoitus-ja-hiihtajapatsaan-arvoitus-viikon-14-jarviseudun-sanomien-otsikoita/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/01/elakeukko-muistelee-tyoelamassa-tapahtuneita-muutoksia/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.