Pääsiäiseen laskeuduttiin Alajärvellä äänimeditaation siivin – Nykyshamaani vaikuttui Pyhävuoren maisemasta

Rummut ovat Roylle rakkaita työkavereita.
Rummut ovat Roylle rakkaita työkavereita.
Rummut ovat Roylle rakkaita työkavereita.
Rummut ovat Roylle rakkaita työkavereita.
KANAVAN Kevarissa vietettiin pitkäperjantaina pääsiäisen äänimeditaatiota helsinkiläisen Roy Rolamon ohjaamana. Äänimeditaatio on tapa rauhoittua ja hiljentää ajatukset keskittymällä erilaisiin ääniin ja antamalla itsensä ikään kuin kellua niiden muodostamassa lempeässä aallokos...

KANAVAN Kevarissa vietettiin pitkäperjantaina pääsiäisen äänimeditaatiota helsinkiläisen Roy Rolamon ohjaamana. Äänimeditaatio on tapa rauhoittua ja hiljentää ajatukset keskittymällä erilaisiin ääniin ja antamalla itsensä ikään kuin kellua niiden muodostamassa lempeässä aallokos…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.