Ismo Alanko Lappajärvellä alastomimmillaan

Ismo Alangon Yksin-kiertue vierailee Lappajärvellä kesäkuussa. Kuva: Kerttu Malinen.
Ismo Alangon Yksin-kiertue vierailee Lappajärvellä kesäkuussa. Kuva: Kerttu Malinen.
Ismo Alangon Yksin-kiertue vierailee Lappajärvellä kesäkuussa. Kuva: Kerttu Malinen.
Ismo Alangon Yksin-kiertue vierailee Lappajärvellä kesäkuussa. Kuva: Kerttu Malinen.
Ismo Alanko Yksin-kiertue käynnistyy kesäkuussa. 30. kesäkuuta on vuorossa Lappajärvi.

Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue halkoo Suomea kesä-heinäkuun ajan. Sunnuntaina 30. kesäkuuta Lappajärven kesäteatterissa nähtävän konsertin ohjelmisto sisältää klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja kesäteatterien ainutlaatuisissa puitteissa. 

-Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko.


Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan.

-Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista, vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

Konsertin toteuttavat yhteistyössä Fullsteam Agency ja Lada Productions Oy.

Ensi kesänä Lappajärvellä tarjolla myös tällaista

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA