Ja ilmassa leijui savua -pieni kokkokierros lankalauantaina

Kokkoperinne elää voimakkaana Järviseudulla
Kokkoperinne elää voimakkaana Järviseudulla
Kokkoperinne elää voimakkaana Järviseudulla
Kokkoperinne elää voimakkaana Järviseudulla

Pieni kierros lauantain osoitti kokkoperinteen olevan voimissaan Järviseudulla. Kierros alkoi Koskenvarrelta Alajärveltä. Kokolla oli väkeä ja pysäköityjä autoja oli useampi satametriä tien varressa. Matkaa jatkettiin kohti Vimpeliä. Vatpakan päältä muutama ilmakuvat horisonttiin pohjoisen ja lännen suuntaan osoitti savuja nousevan sieltä sun täältä. Menomatkalla Vinniin Herralan pelloilla kokkoa viriteltiin vasta tulille, mutta väkeä oli saapunut paikalle hyvissä ajoin. Vinnin kokko paloi komeasti hiekkamontuilla ja takaisin tullessa Herralan pellolla kokko paloi jo hyvällä liekillä. Kuvat kertonevat enemmän kuin nämä sanat.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA