Koko perheen Talviriehasta löytyy jokaiselle jotakin  

Koiravaljakkoajelu on tänä vuonna mukana ensimmäistä kertaa Talviriehassa. Reessä yksi valjakon Alaskanhuskyista. Kuva: Huskybackan.
Koiravaljakkoajelu on tänä vuonna mukana ensimmäistä kertaa Talviriehassa. Reessä yksi valjakon Alaskanhuskyista. Kuva: Huskybackan.
Koiravaljakkoajelu on tänä vuonna mukana ensimmäistä kertaa Talviriehassa. Reessä yksi valjakon Alaskanhuskyista. Kuva: Huskybackan.
Koiravaljakkoajelu on tänä vuonna mukana ensimmäistä kertaa Talviriehassa. Reessä yksi valjakon Alaskanhuskyista. Kuva: Huskybackan.

LAPPAJÄRVELLÄ Kivitipussa 24. helmikuuta järjestettävä Talvirieha tarjoaa sisä- ja ulkoaktiviteettia jokaiseen makuun. Lisäksi on mahdollista käydä ilmaisessa InBody-mittauksessa, tai hemmotella itseänsä erilaisilla Hyvinvointiosaston tarjoamilla hoidoilla. Jos sen sijaan kaipaat jotain extremempää kuin hemmottelu, voit käydä testaamassa kuinka sähköfatbike kulkee talvisissa olosuhteissa. 

–Tänä vuonna pääteemat voi oikeastaan jakaa sisä- ja ulkoaktiviteetteihin, hyvinvointiin ja ruoka- ja herkkutarjontaan, kertoo Riitta Ylipiha Kivitipusta. 

Luvassa on muun muassa ilmaista pomppulinnaa, uintia, koiravaljakkoajelua, moottorikelkka-ajelua (ilmainen), luistelukoulua, koko perheen pilkkipäivää ja pilkinnän ohjausta. Laven soutu- ja hiihtojaosto järjestää päivän aikana hiihtokilpailun kello 12. Ilmoittautuminen kisaan alkaa puoli tuntia aikaisemmin, ja kaikki osallistujat palkitaan. Järviseudun Golf puolestaan houkuttelee kokeilemaan onneaan “Lähimmäksi lippua” -kisassa. Voittajille on tarjolla 10 kerran sarjakortti golfsimulaattoriin. 

Mainos

Ylipiha muistuttaa, että kotisivuilta ja Facebookista kannattaa käydä tarkistamassa tapahtumien hinnat ja ajankohdat. Esimerkiksi koiravaljakko ei ole käytössä koko päivän ajan. Tapahtumasivulta löytyy myös tarkemmat kuvaukset päivän sisällöstä. 

–Myös ruoanlaiton voi tuona päivänä halutessaan ulkoistaa, meiltä nimittäin löytyy purtavaa isoon ja pieneen nälkään. Pihalta löytyy eri toimijoilta muun muassa makkaraa ja muurinpohjalättyjä, lisäksi löytyy Daniel´s Grillbar valikoimineen ja Kivitipun ravintolan pizzabuffet, muistuttaa Ylipiha.  

–Tapahtuma on kokonaisuudessaan monen toimijan iso yhteinen ponnistus. Tämän parissa on tehty hyvää yhteistyötä vuodesta 2020 alkaen, kun ensimmäistä kertaa Talviriehan järjestimme. Tämä perinne halutaan säilyttää! 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.